Project Description

Loading...

Online időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online pillanatok alatt,
vagy keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

Mi fog történni a születésnapi lézerharcon?

Kedves Szülők!

Születésnapos csemetéjüket ajándékozzák meg igény szerint 2, 3 vagy akár több óra lézerharc játékkal!
Tudjuk a gyermek születésnapján minden az ünnepeltről szól. Mi úgy tesszük meg mindezt, hogy közben a szülők érdekeit is fontos szempontként kezeljük. A csoportos ajánlatunk verhetetlen árat, nagy kényelmet a szervezésben és maximális nyugalmat biztosít Önöknek, miközben gyermeküknek nagy izgalmakban lehet része.

A lézerharc játékkal és pályafoglalással kapcsolatos információk és időpont egyeztetés a +36 70 702 7635 telefonszámon érhető el.

A lézerharc játék mellé rendelhető szolgáltatások:

 • Igény esetén a játék előtt vagy után fél óra ünneplési idő A Grund különtermeinek egyikében, amelynek nincs külön foglalási díja
 • Az ünnepelt számára lehet tortát hozni, igény esetén tudunk partnert ajánlani a torta rendeléshez!
 • Kedvezményes üdítő és szendvics csomagokat is tudunk biztosítani, amelyet a különteremben vagy a lézer öltözőben szolgálunk fel a játék előtt!

A különterem foglalásával, a tortával, szendvicsekkel és üdítővel kapcsolatban egyeztetni Horváth Dániellel lehet a +36 20 583 6712 telefonszámon.

Tekintse meg ajánlatainkat vagy kérje munkatársunk segítségét!

Elindult a csomagunk gyermekek részére

ÖkoLézerparti

A gyerekek imádják a szülinapi bulikat? Részt vettek már lézerharcon? Szeretné, ha a játék közben sok hasznos tudnivalóhoz jutna gyermeke észrevétlenül? Akkor ez lesz az Önök és gyermekük kedvenc programja!

A csomag három különböző programelemből áll. Céljuk, hogy interaktív formában ismertessék meg a gyerekekkel a környezettudatosság fontos szerepét napjainkban. Az első két játék során csapatokban, illetve párokban, kis versenyt is beleszőve ismerkednek meg a gyerekek a szelektív hulladékgyűjtés és az alternatív áramfejlesztés részleteivel.

A szelektív hulladékgyűjtés esetén csapatokban mozognak a résztvevők és időeredmény alapján, versenyen vesznek részt.

Az áramfejlesztés valószínűleg a legtöbb csapat esetében a csúcspontja lesz a programnak. A gyerekek két biciklit hajtva áramot fejlesztenek, aminek segítségével egy Carrera gyártmányú autó versenypályán versenyeznek egymással. Aki jobban hajtja a biciklit annak gyorsabban halad a kisautója a versenypályán.

A harmadik elem már maga a szülinapozás, amikor a gyerekek kötetlenül megköszönthetik társukat és közben egy igazi Dj pult és disco fények segítségével teljesedhet ki a buli.

A program 2 óra Lézerharcból, 1 óra környezettudatos játékokból és ünneplésből áll. Kijelenthetjük, hogy gyermeke a legkomplexebb és legszórakoztatóbb szülinapi partiján vesz részt, ha ezt a programot választja. Reméljük rövidesen találkozhatunk!

Csomagunkkal kapcsolatban kérjük érdeklődjön telefonos elérhetőségeink egyikén.

Segíthetünk valamiben?

  Elérhetőségek

  Lézerharc üzletágvezető: Varga Zsolt

  Telefon: +36 30 677 1915

  Grund pályafoglalás: Gyurcsányi Péter

  Telefon: +36 70 702 7635

  Outdoor Lézerharc foglalás: Naszvadi Gerda

  Telefon: +36 70 886 7100