Project Description

Loading...

Online időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online pillanatok alatt,
vagy keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

Időpontfoglalás

Mi fog történni a születésnapi lézerharcon?

Kedves Szülők!

Születésnapos csemetéjüket ajándékozzák meg igény szerint 2, 3 vagy akár több óra lézerharc játékkal!
Tudjuk a gyermek születésnapján minden az ünnepeltről szól. Mi úgy tesszük meg mindezt, hogy közben a szülők érdekeit is fontos szempontként kezeljük. A csoportos ajánlatunk verhetetlen árat, nagy kényelmet a szervezésben és maximális nyugalmat biztosít Önöknek, miközben gyermeküknek nagy izgalmakban lehet része.

A lézerharc játékkal és pályafoglalással kapcsolatos információk és időpont egyeztetés a +36 70 702 7635 telefonszámon érhető el.

Asztalfoglalással, tortával, szendvicsekkel és üdítővel kapcsolatban egyeztetni a foglalas@agrund.hu email címen van lehetőség.

További tudnivalók az asztalfoglalásról:

Grund asztalfoglalás menete:

A foglalas@agrund.hu címre légy szíves írjátok meg egy-két sorban a lézerharcos foglalás adatait (melyik nap, hány órától, létszám, név és telefonszám, gyerekcsapat vagy felnőttek), és hogy igényt tartotok az asztalfoglalásra. Kollégáim levélben fogják visszaigazolni a foglalást.

Meddig tart a foglalás:

A lézerharc után egy óráig, de a helyszínt akár a harccal párhuzamosan is el lehet már foglalni.

Költségek:

A foglalásnak díja nincs, elvárt fogyasztás sincs.

Mit lehet behozni:

Tortát és süteményt tudtok behozni (ha bolti akkor számlával, így el tudjuk rakni hűtőbe is akár), tortaszelő lapátot tudunk adni, de evőeszközt, tányért nem. Mást sajnos nem lehet behozni, van egy szuper grillkonyhánk ami 12 órakor nyit, illetve a bárban is lehet kapni harapnivalót (nachost, melegszendvicset, ropit, Kinder Bueno csokoládét) és ezen felül sokféle innivalót, frissítőt.

Parkolás:

A Grundnak bicikli tárolója van, parkolója nincs. A környező utcákban, illetve a közeli Corvin Pláza parkolójában érdemes parkolóhelyet keresni.

Várunk titeket szeretettel!

Tekintse meg ajánlatainkat vagy kérje munkatársunk segítségét!

Árak
Kapcsolat

Segíthetünk valamiben?

    Elérhetőségek

    Grund pályafoglalás

    Telefon: +36 70 702 7635

    Outdoor Lézerharc foglalás

    Telefon: +36 70 886 7100